avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii iulie 2012
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii iulie 2012

buna ziua
am o microintreprindere neplatitoare de tva infiintata in 27 iunie 2012. mentionez ca nu am nici o inregistrare pe luna iunie in afar de cheltuielile de constituire si momentan nici un angajat
va rog mult sa imi spuneti ce declaratii trebuie sa depun si daca este obligatoriu sa obtin semnatura electronica daca depun declaratiile la ghiseu
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: roxanandrei , utilizator 08:06, 17 Iulie 2012
Buna seara,

Ca persoana juridica nou infiintata, daca ati optat pentru plata impozitului pe veniturile microintreprinderilor incepand cu primul an fiscal si nu aveti inca salariatii, sunteti platitoare de impozit pe profit de la data inregistrarii acestora la Registrul Comertului.

Calculul si plata impozitului pe veniturile microintreprinderilor se efectueaza trimestrial, pana la data de 25, inclusiv, a lunii urmatoare trimestrului pentru care se calculeaza impozitul.

Declaratia de impozit pe veniturile microintreprinderilor se depune pana la data de plata a impozitului.

G.M.
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
multumesc mult
deci nu am nici o declaratie de depus pana la 25 iulie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pentru impozit pe profit adrianasef adrianasef Buna ziua Va rog sa imi spuneti cum se depun declaratiile pentru impozitul pe profit pt anul 2013. Se depune declaratia 100 pt trim IV? Sau se depune doar ... (vezi toată discuția)
Indrumare completare formular onrc vector fiscal anexa1 marius_iorga marius_iorga Buna seara.asa cum spune si numele topicului,in ziele urmatoare urmeaza sa infiintez un srl,microintreprindere,neplatitor de tva,impozitata pe venituri.care va ... (vezi toată discuția)
Taxe și impozite pt srl cjo09 cjo09 Buna ziua. Am deschis un SRL neplătitor de tva in luna mai 2018 pt a accesa fonduri prin programul start-up ,in momentul de fata firma nu are activitate pt ... (vezi toată discuția)