avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxe și impozite pt srl
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxe și impozite pt srl

Buna ziua.
Am deschis un SRL neplătitor de tva in luna mai 2018 pt a accesa fonduri prin programul start-up ,in momentul de fata firma nu are activitate pt ca aștept sa înceapă perioada de depunere a proiectelor.
Îmi puteți spune va rog ce taxe sau declarații trebuie sa depun și la ce perioada ,pt ca momentan nu am un contabil Mulțumesc și felicitări pt site!
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cjo09 , utilizator 18:58, 1 Septembrie 2018
Daca ati optat sa fiti srl microintreprindere si sa platiti impozitul pe venitul microintreprinderii de 3% daca nu aveti salariati si 1% cand veti face angajari, atunci trimestrial pana pe 25 iulie pentru trimestrul 2, pana pe 25 octombrie pentru trimestrul 3 si tot asa,va trebui sa depuneti declaratia 100 pentru impozitul pe venitul microintreprinderii 3% chiar si cu zero.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii iulie 2012 roxanandrei roxanandrei buna ziua am o microintreprindere neplatitoare de tva infiintata in 27 iunie 2012. mentionez ca nu am nici o inregistrare pe luna iunie in afar de ... (vezi toată discuția)
Acte contabile firma platitoare de tva cu zero activitate mircea.nedelcu mircea.nedelcu Buna ziua, Am un SRL platitor de TVA. Nu am nici o activitate pe aceasta firma dar vreau sa o tin activa cateva luni, cand voi avea timp sa incep ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite filipbusuioc filipbusuioc buna seara.va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate,am depus actele pt infiintarea unui SRL si nu stiu care vor fi taxele si impozitele ce vor trebui ... (vezi toată discuția)