Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

proces insolventa firma

Buna seara. Este necesar sa-mi angajez avocat pentru procesul intentat de Administratia Finantelor in vederea inceperii procedurii de insolventa a firmei al carei administrator sunt? Voi avea infatisare recent si nu stiu ce sa fac: sa-mi angajez avocat sau nu? Cum ma poate ajuta acesta (sa nu dau banii degeaba!). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 06:40, 20 Iulie 2012
Depinde ce finalitate doriti sa aibe acest proces ??
doriti sa se deschida procedura insolventei ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura insolventei-debitor Clara252000 Clara252000 Buna seara, Sunt administrator la un SRL, in urma cu cateva luni am primit o cerere de deschidere a procedurii insolventei, creditor fiind Directia generala ... (vezi toată discuția)
Recuperare create alexandru_pacurar alexandru_pacurar Buna ziua Am de recuperat de la o firma o suma de bani . Deocamdata nu am facut nici un demers desi au intarziat plata cu mai bne de doua luni. se poate cere ... (vezi toată discuția)
Datorii - finante stat lilianaG lilianaG mi s-a propus insolventa din partea directiei de finante din cauza impizitelor neplatite , am discutat cu cei de acolo dar sunt de neclintit (datoriile cu ... (vezi toată discuția)