avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... proces insolventa firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

proces insolventa firma

Buna seara. Este necesar sa-mi angajez avocat pentru procesul intentat de Administratia Finantelor in vederea inceperii procedurii de insolventa a firmei al carei administrator sunt? Voi avea infatisare recent si nu stiu ce sa fac: sa-mi angajez avocat sau nu? Cum ma poate ajuta acesta (sa nu dau banii degeaba!). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 06:40, 20 Iulie 2012
Depinde ce finalitate doriti sa aibe acest proces ??
doriti sa se deschida procedura insolventei ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura insolventei-debitor Clara252000 Clara252000 Buna seara, Sunt administrator la un SRL, in urma cu cateva luni am primit o cerere de deschidere a procedurii insolventei, creditor fiind Directia generala ... (vezi toată discuția)
Recuperare create alexandru_pacurar alexandru_pacurar Buna ziua Am de recuperat de la o firma o suma de bani . Deocamdata nu am facut nici un demers desi au intarziat plata cu mai bne de doua luni. se poate cere ... (vezi toată discuția)
Datorii - finante stat lilianaG lilianaG mi s-a propus insolventa din partea directiei de finante din cauza impizitelor neplatite , am discutat cu cei de acolo dar sunt de neclintit (datoriile cu ... (vezi toată discuția)