avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatoria cu un cetatean ucrainean
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatoria cu un cetatean ucrainean

Buna ziua. As dori sa aflu daca sar putea sa ma casatoresc eu romanca cu un cetatean ucrainean si daca el dupa ce a primit o interdictie de 5 ani in marea britanie ,casatorindu-se cu mine poate obtine un pasaport roman ,act de identitate si cetatenie romana (in cat timp)si daca poate calatori si in alte tari a uniuni europene multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 16:45, 20 Iulie 2012
Va puteti casatori cu cetateanul ucrainean.
Pasaport sau buletin nu poate avea decat in momentul in care devine cetatean roman. Fiind membru de familie puteti solicita drept de sedere. Incercati la ORI-Oficiul Roman de Imigrari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)
Mama româncă tatal polonez copil englez Sophiaramona Sophiaramona Buna ziua. As dori sa merg in România cu familia dar nu stiu ce restricții voi avea. Eu sunt româncă, căsătorită cu polonez (căsătoriți in Anglia) ... (vezi toată discuția)
Un albanez care a obtinut rezidenta romana poate sa mearga in ue? 88ana 88ana Sunt casatorita cu un cetatean albanez si am optat pentru rezidenta pe teritoriul Romaniei. Dupa obtinerea rezidentei putem merge in Italia fara viza? dar in ... (vezi toată discuția)