avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice proceduri scrise achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

proceduri scrise achizitii publice

Buna ziua,
Mă ocup de curând de achiziţii publice in cadrul unei autorităţi contractante. Am primit ca sarcină de serviciu întocmirea procedurilor specifice privind achiziţiile publice. Rugămintea mea este dacă este cineva dispus să-mi dea procedurile întocmite (de d-voastră) ca si model.
Vă multumesc.
Cel mai recent răspuns: CIA Andreea Cristea , Avocat 17:03, 21 Iulie 2012
Va transmit cateva link-uri care sper sa va fie utile:
- procedura de intocmire si actualizare a planului de achizitii
[ link extern ]

- de verificare a procedurii de atribuire :
[ link extern ]

- procedura de verificare a evaluarii ofertelor :
[ link extern ]

- procedura de aprovizionare :
[ link extern ]
Având în vedere prevederile OG 34/2006, PROCEDURÃ DE ACHIZIŢIE PUBLICÃ, se denumeşte ca fiind acele activităţi pe care autorit. ctr. prin compart. specializat sau pers. desemnată, în cazul dvoastră, le desfăşoarră, după ce aveţi necesităţile identificate, fondurile alocate şi aprobările necesare.
Prin urmare ca proceduri pot fi identificate cele specificate mai sus de carmen010119..., fără a intra în aprovizionare şi alte asemenea....!
Compart. achiziţii desfăşoară acele activit. care ţin numai de organizarea, derularea procedurilor, finalizarea acestora, atribuirea AC sau CS, după caz.După aceea se ocupă compartimentele ce au identificat nevoile pe care achiziţiile le concretizează(comenzile de produse, recepţia lor, respectarea preved. caietului de sarcini d.p.d.v. al calit. prod., cantităţii, ş.a.Altfel riscaţi să intraţi pe direcţia greşită-conflict de interese şi de ce nu, luaţi pâinea de la gura celorlalţi colegi!!!!...
Sper să nu supăr ....
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iulie 2012
CIA Andreea Cristea, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitiile publice si caietul de sarcini - cine intocmeste si semneaza caietul de sarcini? elenaelisa elenaelisa In cadrul unei autoritati contractante cine trebuie sa intocmesca si sa semneze caietul de sarcini? In HG 925/2006 este prevăzut ca directia de specialitate ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice- sarcini angajat garga garga Buna ziua. Am si eu o intrebare. Sunt angajata cu studii medii pe postul de lucrator comercial. De curand am fost pusa sa fac parte din comisia de achiziti. ... (vezi toată discuția)
Contestatie caiet sarcini utc utc Buna ziua, Va rog, un model contestatie caiet sarcini. Am participat la o licitatie si in caietul de sarcini este trecu la documentele firmei certificat de ... (vezi toată discuția)