avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contestatie caiet sarcini
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contestatie caiet sarcini

Buna ziua,
Va rog, un model contestatie caiet sarcini.
Am participat la o licitatie si in caietul de sarcini este trecu la documentele firmei certificat de inmatriculare si nu certificat de inregistrare. Nu este trecut unde se depune contestatia si multe care nu respecta og34/2006. Credeti ca este un motiv de contestatie?
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLEMENT PINTILIE , Consilier juridic 14:29, 8 Septembrie 2011
Cred ca nu sunteti prea familiarizat(a) cu domeniul achizitiilor publice.
Documentatia de atribuire care se elaboreaza in cadrul unei proceduri de achizitie publica, si care este stabilita de art. 33/2 din OU 34/2006, se compune, intradevar, si din caiet de sarcini. Potrivit art. 35 din acelasi act normativ, caietul de sarcini contine, in mod obligatoriu, specificatii tehnice. Cum aspectele care va nemultumesc nu fac obiectul caietului de sarcini, nu se intelege clar la ce va referiti, pentru ca in vederea functionarii comerciantii se inmatriculeaza (in Registrul Comertului), dar se si inregistreaza (fiscal), deci era posibil sa va fi fost solicitate ambele documente.
Din punct de vedere al legislatiei privind achizitiile publice, aceste documente fac parte din cerintele de calificare ale documentatiei de atribuire.
Pentru a putea fundamenta (temeinic) o eventuala contestatie, trebuie sa recititi cu atentie documentatia de atribuire si sa analizati conformitatea prevederilor acesteia prin raportare la prevederile legislatiei privind achizitiile publice.
Ultima modificare: Joi, 8 Septembrie 2011
ContSters193759, utilizator
Nu exista model de contestatie!Atentie nu va jucati,veti plati amenda adac pierdeti contestatia,ea este egala cel putin cu garantia de participare!Unde va este avocatu,cs jr expert in achiz pb!????:P#-o:rtfm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie teodor82 teodor82 Pentru o licitatie aparuta pe site-ul e-licitatie se poate descarca caietul de sarcini de acolo, se intocmeste dosarul de licitatie si se depune la sediul ... (vezi toată discuția)
Caiet de sarcini - model - luciamanta luciamanta Buna ziua! Ma poate ajuta cineva, vă rog, cu un model de caiet de sarcini pentru o licitatie? Stie cineva care ar fi cadrul legislativ pe care il pot ... (vezi toată discuția)
Un novice in achizitii publice!contestatie caiet sarcini??? nicusorilinca nicusorilinca buna ziua recunosc sunt incepator in acest domeniu interesant-achizitiile publice vreau sa ma lamuriti si pe mine, se poate face contestatie la caietul de ... (vezi toată discuția)