avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheamare in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheamare in instanta

Tatal meu a fost chemat in instanta pentru neplata pe o perioada de 11 luni a unor facturi de la firma de curatenie.Precizez ca am platit pe toata aceasta perioada si nu ar trebui sa existe probleme.Intrebarea mea e urmatoarea, daca se confirma ca am platit, se poate ca sa-i dam in judecata si sa cerem daune? Multumesc si ma scuzati daca nu am postat unde trebuie.
Cel mai recent răspuns: maestrulvlad , utilizator 14:58, 20 Iulie 2012
Puteti solicita cheltuieli de judecata. Cu privire la daune, puteti sa-i dati in judecata insa nu veti avea castig de cauza.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vreau sa cer daune morale si/sau penalizări firmei ... Ionut mihnea Ionut mihnea Bună ziua. Vreau sa cer daune morale si/sau penalizări firmei unde a lucrat tatăl meu pana sa moara, acum 5 luni, la suma de 14000 lei, pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Daune andreea_ste andreea_ste buna ziua.se pot acorda daune in cazul in care am fost debransat in mijlocul iernii de la reteua de apa rece pentru neplata asa ziselor reglari care stim ca ... (vezi toată discuția)
Cerere emitere a ordonantei ce va contine somatia de plata danpavel57 danpavel57 Am primit o citatie insotita de o actiune, de la un SRL partener caruia probabil nu i-am platit vreo factura, fara sa vreau. suma este infima, 2000 RON. Buba e ... (vezi toată discuția)