avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare sediu social - Instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare sediu social - Instanta

Buna ziua ! Am dat in judecata fostul angajator . In cererea depusa la Tribunal am specificat sediul social si punctul de lucru care apar pe fostul contract de munca. Azi am descoperit pe Internet ca fostul angajator si-a schimbat sediul social. Ce pot face?Cum pot informa tribunalul?Mersi
Cel mai recent răspuns: tincaflaviusms , utilizator 11:54, 23 Iulie 2012
In dreptul muncii, instanta competenta e cea de la domiciliul reclamantului, conform art. 269(2) din Codul muncii.
Art. 98 C.proc.civ.:
Schimbarea domiciliului uneia din părţi în timpul judecăţii trebuie, sub pedeapsa neluării ei în seamă, să fie adusă la cunoştinţa instanţei prin petiţie la dosar, iar părţii potrivnice prin scrisoare recomandată, a cărei recipisă de predare se va depune la dosar o dată cu petiţia prin care se înştiinţează instanţa despre schimbarea domiciliului.

Asadar, in cazul in care partea nu face aceasta incunostintare, procedura de citare pentru aceeasi instanta este valabil indeplinita la vechiul loc de citare.
Adica nu trebuie sa instiintez eu instanta? Pentru ca am si adresa noua a fostului angajator..
Nu este obligatia dvs de a aduce la cunostinta instantei schimbarea de sediu a partii adverse ...
Am fost la Tribunal sa depun cererea de preschimbare a termenului de judecata si am intrebat ce pot face in caz ca s-a schimbat sediul social. Sediul social l-au schimbat in data de 13-14 iunie , deci de o luna si ceva. Eu nu stiam de aceasta adresa. Cei de la Tribunal mi-au spus sa depun o nota la dosar prin care comunic noul sediu social al fostului angajator. Cum pot redacta aceea nota?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Reclamatul a schimbat adresa ContSters225946 ContSters225946 Buna ziua. Multumesc persoanelor care m-au ajutat si pana in acest punct cu informatii in cazul despre care voi intreba si astazi. Impreuna cu niste colegi, ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu firma, neprimirea de citatie contestare decizie concediere andrei_coma andrei_coma Buna, as vrea sa stiu daca firma va fi instiintata in cazul in care s-a trimis citatia privind contestarea deciziei de concediere la adresa firmei, dar intre ... (vezi toată discuția)
Competenta bryan bryan daca paratul isi schimba domiciliu si ulterior am aflat noua adresa, in instanta pot cere sa fie trimisa cererea la noua adresa :trebuie sa fac cerere scrisa? ... (vezi toată discuția)