avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare sediu social - Instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare sediu social - Instanta

Buna ziua ! Am dat in judecata fostul angajator . In cererea depusa la Tribunal am specificat sediul social si punctul de lucru care apar pe fostul contract de munca. Azi am descoperit pe Internet ca fostul angajator si-a schimbat sediul social. Ce pot face?Cum pot informa tribunalul?Mersi
Cel mai recent răspuns: tincaflaviusms , utilizator 11:54, 23 Iulie 2012
Este o simpla adresa catre Tribunal .. aveti cumva o dovada ca si-au schimbat sediul social , intrucat asa cum v-am mai spus nu cade in sarcina dvs sa faceti aceasta comunicare ...
Da ... Am dovada schimbului sediului social. L-am primit de la ONRC. Deci pur si simplu redactez o scrisoare / nota catre Tribunal in care specific numarul dosarului , data si treaba cu sediul social. Nu?
Asa este ... intocmiti adresa in dublu exemplar si atasati documentul eliberat de catre ONRC...
Am inteles. Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatul a schimbat adresa ContSters225946 ContSters225946 Buna ziua. Multumesc persoanelor care m-au ajutat si pana in acest punct cu informatii in cazul despre care voi intreba si astazi. Impreuna cu niste colegi, ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu firma, neprimirea de citatie contestare decizie concediere andrei_coma andrei_coma Buna, as vrea sa stiu daca firma va fi instiintata in cazul in care s-a trimis citatia privind contestarea deciziei de concediere la adresa firmei, dar intre ... (vezi toată discuția)
Competenta bryan bryan daca paratul isi schimba domiciliu si ulterior am aflat noua adresa, in instanta pot cere sa fie trimisa cererea la noua adresa :trebuie sa fac cerere scrisa? ... (vezi toată discuția)