avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 703 din ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 703 din 27.07.2007

Va rog am nevoie si eu de Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 703 din 27.07.2007 privind aprobarea componenţei şi atribuţiile comisiilor şi secretariatelor aferente pentru derularea primei etape a procesului de privatizare prin ofertă publică secundară de vânzare de pachete de acţiuni de 5% din capitalul social, în vederea admiterii la tranzacţionarea în sisteme administrate de S.C. Bursa de Valori Bucureşti- S.A., a acţiunilor emise de 8 companii/societăţi naţionale care funcţionează sub autoritatea Ministerului Transporturilor .
#-o:-/
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:54, 15 Noiembrie 2012
Gasiti ordinul aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni dacia omul70 omul70 Detin actiuni [SOCIETATE] obtinute prin alocarea cupoanelor de privatizare din anul 1996. Doresc sa stiu care sunt posibilitatile de a le valorifica (vinde) ... (vezi toată discuția)
Emisiune de obligatiuni de catre o societate comerciala nelistata Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Se pot emite obligatiuni de catre o societate comerciala care nu este listata la Bursa de Valori? Deci, orice societate comerciala pe actiuni care nu este ... (vezi toată discuția)
Nerespectare statut societate comerciala inchis-deschisa veronica rad veronica rad Detin actiuni la SC CONTINENTAL HOTELS , societate fosta de stat, privatizata pin asa zisa metoda MEBO, prin preluarea pachetului de la FPS si FPP in anul ... (vezi toată discuția)