avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Greseala casei de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Greseala casei de pensii

buna ziua,ma numesc ioana si vin la dvs cu o intrebare.insa pentru a intelege sunt nevoita a va povesti patania mea. am pensie de urmas. acum 3 luni de zile am solicitat,in urma schimbarii domiciliului, schimbarea adresei livrarii pensiei si a cuponului.decizia a venit pe adresa actuala din buletin insa cuponul de pensie este trecutculmea pe fosta adresa . cuponul nu l-am mai primit si chiar daca ar fi venit pe adresa veche, intru-cat nu mai figurez cu domiciliul acolo nu il; pot ridica. am luat legatura cu cei de la casa judeteana de pensii,insa ca in orice societate romaneasca am fost trimisa de la un departament la altul. ce pot sa fac? mi s-a spus ca mi se poate suspenda pensia datorita returnarii cupoanelor la casa de pensii. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:18, 23 Iulie 2012
1. Mergeti in audienta la seful casei de pensii respective, cu decizia in care este adresa noua si rugati-l sa faca corecturile necesare.

2. Sau faceti o scrisoare catre aceeasi casa de pensii in care aratati ca in decizia nr... din data de... este trecuta adresa corecta dar cupoanele de pensie vin pe adresa veche si, la fel, rugati sa se faca corecturile necesare.

Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la cupoanele de pensie Ctinica Ctinica Bună, Am rugămintea sa-mi spuneti unde trebuie sa fac o cerere pentru a primi cuponul de pensie la noua adresa de domiciliu. Pana in anul 2013 am locuit in ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie Georgi11 Georgi11 Am convins-o pe mama ca e mai bine sa-i vina pensia pe card..decat sa stea acasa sa asteptete postasul...Numai ca de 2 luni nu i-a venit cuponul de pensie...La ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului in alt judet ContSters192087 ContSters192087 Buna ziua ! M-am mutat in alt judet . Ma pot adresa doar printro scrisoare catre Casa de Pensii sa-mi primesc cuponul de pensie la noua adresa ,sau trebuie ... (vezi toată discuția)