avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLINGERE PENALA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLINGERE PENALA

AM facut o plingere la parchet la un angajator unde am lucrat,in plingerea scrisa daca nu am avut documente sa le anexsez am scris ce sa intamplat.
AU fost 2 plingeri trimise prin E-MAIL la parchet la una am cerut sa imi plateasca orele suplimentare la negru,si la a doua mau incurcat cu actele de somaj si am fost chemet la politie mia luat declaratie si mi le-am retras amindoua plingeri.
MIA venit raspuns de la parchet au facut cercetari dar nu au gasit nereguli ce am scris eu.
ANGAJATORUL a fost sactionat de ITM ce am scris eu.
ANGAJATORUL poate sa imi faca plingere penala ptr ca nu iam dovedit ca mia incalcat drepturile sa imi ceara daune morale dar daca mi se face plingere cu raspunsurile venite de la ITM ma pot apara in instanta pe ce lege.
Cel mai recent răspuns: antonio123 , utilizator 16:19, 1 August 2012
Daca nu detineti contract legal incheiat ,angajatorul poate sa formuleze actiune impotriva dvs
CU ce drept sa imi faca plingere penala asupra mea ptr ca iam facut plingere penala si a fost gasit legal,dar ITM la sactionat eu pot sa ma apar cu doveziile de la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala retrasa antonio123 antonio123 AM facut scris o plingere penala la DNA ptr fostul meu angajator si a fost data de parchet la organele politie. AM fost chemat la politie sa ma intrebe mai ... (vezi toată discuția)
Unde reclam garda financiara ContSters205948 ContSters205948 GARDA FINANCIARA O RECLAM LA BUCURESTI AM reclamat fostul angajator si mia scris ca au gasit totul bine, dar ITM a scris in raspuns ia sactionat firma unde am ... (vezi toată discuția)
Demisie antonio30 antonio30 CIND ITI DEPUI DEMISIA NU ESTI OBLIGAT SA II STAI 15 ZILE IN PREAVIZ DAR EU AM STAT 2 ZILE SI MIA SPUS A GASIT INLOCUITOR ANGAJATORUL MAU INCURCAT.NU MIA DAT ... (vezi toată discuția)