avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... comision unpir
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

comision unpir

imi puteti spune va rog comisionul de 2% se aplica si pentru sumele obtinute in perioada de observatie. Ex. am intrat in insolventa in 2010 am mai lucrat pana in 2011 ruland sume semnificative de bani apoi am intrat in faliment si am incasat ce mai aveam de incasat. asupra caror sume se calculeaza 2% . dar onorariul variabil al lichidatorului?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 20:12, 12 August 2012
Statutul UNPIR (r1) din 29/09/2007, Republicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 678 din 06/10/2010:

Art. 91. - (1) Procentul de 2% colectat conform prevederilor art. 4 alin. (6) lit. c) din Legea nr. 85/2006, cu modificările şi completările ulterioare, se aplică oricărei sume încasate în contul debitoarei, după data deschiderii procedurii, aceasta fiind considerată sumă recuperată, şi se evidenţiază în raportul lunar. Prin excepţie, în cazul reorganizării procentul de 2% se aplică doar la sumele obţinute prin recuperări de creanţe sau prin vânzări de active.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond 1,5% unpir SIMA LAURA SIMA LAURA Va rog sa ma ajutati si sa imi explicati la ce se calculeaza 1,5% in perioada de observatie, dar in perioada de reorganizare? Ma intereseaza in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Facturi emise ulterior intrarii in insolventa advsys advsys buna ziua, care este procedura recuperarii debitului restant daca firma este in insolventa iar societatea noastra a emis facturi ulterior intrari in ... (vezi toată discuția)
Amnistia fiscala constantinao constantinao Buna ziua, Imi puteti spune, va rog frumos, daca Legea privind amnistia fiscala se aplica si acelor persoane care au incasat o indemnizatie privind ... (vezi toată discuția)