avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... facturi emise ulterior intrarii in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

facturi emise ulterior intrarii in insolventa

buna ziua,

care este procedura recuperarii debitului restant daca firma este in insolventa iar societatea noastra a emis facturi ulterior intrari in insolventa ?

societatea din datele pe care am reusit sa le obtinem este in procedura generala de reorganizare ...

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:14, 20 Noiembrie 2012
Luati legatura cu administratorul judiciar si va inscrieti la masa credala.
Potrivit dispozitiilor art. 64 alin.6 din Legea nr. 85/2006, creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, in perioada de observatie sau in procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara inscrierea la masa creadala.

Astfel, intrucat Dvs. aveti o creanta nascuta dupa data deschiderii procedurii insolventei, adresati debitoarei o cerere prin intermediul careia solicitati achitarea sumelor la termen.
In caz contrar, va puteti adresa instantei pentru a se aplica masurile prevazute de Legea nr. 85/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea actiunilor judiciare flurryorama flurryorama Va rog sa-mi spuneti ce sorti de izbanda am daca actionez in instanta o societate comerciala aflata in insolventa pentru plata unor datorii ulterioare ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu esso esso daca sunt creditor pentru o firma care este in reorganizare si obtin titlu executoriu ce sanse am sa recuperez debitul (vezi toată discuția)
Recuperare marfa de la o firma aflata in insolventa agros agros Am procesat seminte de oleaginoase la o fabrica aflata in insolventa.Am ridicat o parte din produsele rezultate din procesare ,iar cealalta parte patronul ... (vezi toată discuția)