se poate cere pensie de intretinere doar de la o data anume ,adica din iulie 2009,dar in ultimii 2 ani 2010-2012nelucrand nu putea sa ofere decat somajul care la primit paratul a fost obligat sa plece de la domiciliul acesteia in repetate randuri,ultima fiind in aprilie 2012?fiind divortati din1992 dar au trait in concubinaj nascundu-se in 8.10.1994 cele 2 minore
1/3 sau 1/4 e raportul la minimum pe economie din salar?intreb deoarece momentan nu are o sursa de venit
Ce poate fi considerat dovada?
El somajul care la avut la lasat sa-i ia familia chiar si dupa luna martie 2012 deoarece deja in 20 aprilie 2012 nu mai locuia cu minorele,aceea fiind data cand ajungea postasul la domiciliul concubinei si copilelor si unde a stat si el ,iar in perioada in care a avut somaj el a avut un contract cu perioada determinata in care 1 luna a luat din somaj 30% iar din cele 3 salarii a dat bani in mana doar minorelor nu si concubinei aci vorbesc sume variabile de 200-450 de lei in lunile care a lucrat
Ce se intampla pt ca pe acea perioada nu a are cum dovedii ?
Minorele pot fi aduse la proces pt dezvaluirea in timp a situatiei financiare,deoarece concubina doreste a i se platii pensie de intretinere din iulie 2009 si doar ea a fost la prima infatisare a procesului?
Pt ca sunt 2 copii, maxim 1/3. Pt ca nu realizeaza venituri, sunt sanse mai mari pt a se decide sa plateasca de la data pronuntarii.
Va mai zic si eu, cum v-au zis si antevorbitorii mei, nu poate fi vb sa fie obligat sa plateasca din 2009, nu mai insistati pe acest aspect.
Minorele nu pot fi martore.
Custodie copil
liviaspirea
Buna ziua, sunt divortata din anul 2009, si am custodia definitiva si irevocabila in ceea ce priveste minorul in varsta de 6 ani. Tin sa mentionez ca din 2009 ... (vezi toată discuția)