Manole Dumitru 
	    	Utilizator

Manole Dumitru 
	    	Utilizator	    

liviaspirea 
	    	Utilizator

liviaspirea 
	    	Utilizator	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

liviaspirea 
	    	Utilizator

liviaspirea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 gettyme	                   

Buna ziua, in februarie 2008 prin hotarare judecatoreasca s-a pronuntat divortul si mi s-a incredintat custodia baietelului acum in varsta de 7 ani. Nu am mai ... (vezi toată discuția)
	                    gettyme	                   

Buna ziua, in februarie 2008 prin hotarare judecatoreasca s-a pronuntat divortul si mi s-a incredintat custodia baietelului acum in varsta de 7 ani. Nu am mai ... (vezi toată discuția)

neagoemarianina	                   

ma numesc Nina si mentionez ca  in 2005 am divortat in urma divortului minorul mi-a fost incredintat spre crestere. relatia cu fostul sot a continuat iar in ... (vezi toată discuția)
	                    neagoemarianina	                   

ma numesc Nina si mentionez ca  in 2005 am divortat in urma divortului minorul mi-a fost incredintat spre crestere. relatia cu fostul sot a continuat iar in ... (vezi toată discuția)

iuliaiulia1972	                   

buna ziua.  am divortat in 2009, divort incheiat in iunie 2009, din vina fostului sot. acesta nu are program de vizita, eu l-am lasat sa ia copilul de cate ori ... (vezi toată discuția)
	                    iuliaiulia1972	                   

buna ziua.  am divortat in 2009, divort incheiat in iunie 2009, din vina fostului sot. acesta nu are program de vizita, eu l-am lasat sa ia copilul de cate ori ... (vezi toată discuția)