avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casa Expeditii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casa Expeditii

Buna ziua,
As dori sa aflu daca in cadrul unei firme de transport se poatea face legal intermediere de curse in urma carora sa ramana un oarecare profit.
Cel mai recent răspuns: Coltan_Florin , utilizator 19:27, 21 August 2012
Daca aveti cuprins in actul constitutiv codul 5229 - Alte activitati anexe transporturilor si l-ati autorizat la registrul comertului, puteti.
codul de activitate 5229 este trecut la obiecte secundare de activitate , trebuie trecut ca principal? Mi s-a spus de catre un patron al unei firme de transport ca am nevoie de lincenta pentru casa de expeditii sa pot face acest lucru, dar am lucrat la o firma de transport care avea camioanele inchiriate la un contract iar restul curselor le "vindeau" la un pret mai mic altor firme de transport,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen are o casa de expeditii? daca are dubita sub3.5tone dar face transport la cererea clientilor international mai are nevoie de licenta de transport? olden olden casa de expeditii este un intermediar al firmei de transport care semneaza banuiesc contracte in numele transportatorului ce cod CAEN se practica? (vezi toată discuția)
Codul caen 4941 de transport marfuri l5843n978 l5843n978 codul caen 4941 transport marfuri imi permite sa comercializez marfa pe care o transport ? (vezi toată discuția)
Cod caen 5229 loredana291 loredana291 Buna seara, doresc sa imi deschid o firma de Consultanta in domeniul transportului de marfa. Ma incadrez la cod caen 5229 sau ca si firma de consultanta am ... (vezi toată discuția)