avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Inmatriculare autovehicul pe ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Inmatriculare autovehicul pe ong

Va rog sa ma lamuriti,deoarece nu doresc sa am probleme cu legea.Am cumparat un Pegeout in 3 august 2012 pentru ONG,deci contractul de vanzare - cumparare a fost facut intre persoana fizica roman (la randul lui a cumparat-o de la persoana fizica din Anglia) si ONG.Masina are numere de Anglia.Doresc sa-mi spuneti daca sunt scutita de taxa de poluare si care sunt pasii ce trebuie sa-i fac pentru inmatriculare.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cosden365 , utilizator 19:27, 6 Iulie 2020
Nu ati precizat daca vehiculul detine volan pe dreapta
Pentru inmatriculare trebuie sa detineti actul de proprietate al masinii,care este compus din 2 pagini A4 colorate , MOT - o foaie tip A4 de culoare verde si bineinteles asigurarea
Pentru inmatriculare sunt necesare actul de proprietate, restul procedurii de inmatriculare este identic ca la oricare masina din import , cu exceptia ca farurile trebuiesc inlocuite cu unele de pe o masina cu volan normal deoarece cele provenienta Anglia bat invers fata de cele cu volan pe stanga ,aspect care este dovedit de existenta unui element de identificare ca sunt faruri pentru vehicule cu volan montat pe partea dreapta





Volanul este pe dreapta.
Bună, pentru obținerea poliței RCA și pentru înscrierea autovehiculului la primăria de pe raza căreiea face parte sediul social al ONG-ului, procedura este aceeași ca și în cazul unei persoane fizice? Dacă primăria respectivă a adoptat hotărârea în baza căreia organizațiile care au ca unică activitatea serviciile sociale să fie scutite de taxa impozitului pe vehicule, atunci se poate face direct cerere de scutire sau trebuie mai întâi înregistrată și apoi făcută cerere? Mulțumesc pentru timpul acordat.
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2020
cosden365, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina de provenienta din anglia fara a plati taxa de inmatriculare(de mediu,de poluare sau cum se numeste) ioanv21 ioanv21 buna ziua.am si eu o intrebare si anume: se poate inmatricula o masina din Anglia cu volan pe dreapta fara a plati la stat acea taxa de inmatriculare/de ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto din uk Alexm99 Alexm99 Buna ziua, știe cineva daca se mai înmatriculează autoturismele cu volan pe dreapta aduse din Anglia? Am programare la RAR săptămână viitoare și ... (vezi toată discuția)
Viciu ascuns auto sh FlorinAnton FlorinAnton Am cumpărat un auto cu volan pe stânga, nu am știut la data cumpărării, iar acum după 3-5 zile mi-am dat seama.Contctndu-l telefonic pe proprietar,acesta ... (vezi toată discuția)