Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

rambursare cheltuieli medicale

In 19 martie 2012 am fost operata (histerectomie subtotala) la un spital privat din alt judet decat cel de domiciliu. Care sunt demersurile pe care trebuie sa le fac pentru a mi se inapoia partial cheltuielile medicale? Este tarziu?
Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2012
gabrielacojocariu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 10:46, 15 August 2012
Nu vi se ramburseaza nimic,mai ales daca este o clinica privata care nu are contract cu Casa deSanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca MPO MPO Buna ziua, In data de 06.03.2015 am suferit un accident de munca din urma căruia m-am ales cu o fractura la nivelul genunchiului stâng. După 3 ... (vezi toată discuția)
Compensare cristalin aprobată la spital de stat, operație plătită integral la privat. pot recupera de la cnsas compensarea aprobată? doichitahorescu doichitahorescu La cerea unui medic din spital public, mi s-a aprobat compensarea cristalinului. Aceasta compensare ramane valabila daca, in urma unor complicatii majore, am ... (vezi toată discuția)
Avem dreptul sa ne operam unde dorim? gev gev Buna ziua, M-am operat de doua ori in orasul meu fara rezultat si as dori sa fac din nou operatia la un spital privat din Bucuresti. Avand in vedere ca sunt ... (vezi toată discuția)