avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Compensare cristalin aprobată la spital de stat, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Compensare cristalin aprobată la spital de stat, operație plătită integral la privat. Pot recupera de la CNSAS compensarea aprobată?

La cerea unui medic din spital public, mi s-a aprobat compensarea cristalinului. Aceasta compensare ramane valabila daca, in urma unor complicatii majore, am fost operata la un spital privat unde am achitat operatia integral. Am posibilitatea sa recuperex de la CNSAS compensarea aprobata?
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: doichitahorescu , utilizator 14:29, 21 Mai 2019
Nu cred ca mai puteti beneficia de compensare. Daca clinica in care ati fost operata avea contract cu CNSAS va facea reducere. Doar intr-un spital public puteati benefica de compensare. Mama mea s-a aoperat la Spitalul de ochi din Bucuresti si a beneficiat de compensare.
Asa a fost si informatia pe care am primit-o. Am avut o impresie care i se parea logica. Casa de sanatate mi-a compensat cristalinul, compensarea nu-mi apartine indiferent de spitalul la care m-am operat? Undeva imi scapa ceva. Mai ales ca nu eu am decis sa ma transfer la un spital privat, cu medicul care mi-a intocmit dosarul din spitalul public. A fost o problema medicala care nu putea fi rezolvata acolo ( glaucom cu tensiune foarte mare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil inselaciune comisa de catre un doctor - operatie efectuata in spital de stat platita unei clinici private gambino90 gambino90 sunt in urmatoarea problema: copilul meu (are 4 luni) a fost diagnosticat cu glaucom, medicul de familie mi-a emis o trimitere medicala la spitalul de ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare scrisoare medicala de catre medic specialist dupa operatie la clinica privata nicuph nicuph De ani de zile merg la control la medic oftalmolog in Ploiesti si de fiecare data (odata pe an) imi da scrisoare catre medicul de familie cu tratamentul pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma casa de sanatate rodica05 rodica05 Buna ziua, - va rog sa-mi spuneti daca o persoana ( pensionar) care suporta o interventie chirurgicala la ochi ( operatie de cataracta si cristalin) si care ... (vezi toată discuția)