Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj pentru asociatii unei societati comerciale??

Buna ziua!!
Stiu ca subiectul a mai fost discutat, insa opiniile sunt foarte impartite...asa ca revin cu intrebarea:
Daca o persoana este asociat si administrator al unei societati comerciale, are un contract de munca la o alta societate care se incheie din motive ce nu tin de persoana salariatului, exista posibilitatea ca acesta sa beneficieze de somaj??
As vrea sa mentionez ca firma pe care o detine a avut ACTIVITATEA SUSPENDATA timp de trei ani, fiind reactivata de foart putin timp.

Alte discuții în legătură

Obligatoriu 1 salariat la srl? adela1978 adela1978 Buna ziua. Vroiam sa va intreb urmatoarele: - e vorba de 1 srl ce se va infiinta, domeniul vanzari(comert in magazin), este obligatoriu sa existe un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului - activitate comerciala firma proprie muadib muadib Buna seara. Ma aflu in concediu pentru cresterea copilului (copilul are 6 luni) si beneficiez de idemnizatia de la stat. Sunt in acelasi timp asociat unic ... (vezi toată discuția)
Administrator angajat Pispirica Pispirica Buna ziua tutoror! Intru direct in subiect caci nu e timp de pierdut :D Speta mea este urmatoarea: Am un SRL in care asociati sunt 2 persoane juridice. In ... (vezi toată discuția)