avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vand drept de proprietate conform legii 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vand drept de proprietate conform legii 10/2001

Buna ziua!
Doresc sa stiu in ce conditii pot instraina un drept de proprietate si daca il pot vinde unei banci.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:24, 22 August 2012
puteti vinde orice si oricui (persoana fizica sau juridica) cu conditia sa nu fie grevat de alte obligatii si sa fie liber de sarcini (de ex. ipoteca, datorii, etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe un imobil al bancii hobbystyle hobbystyle Buna ziua In urma datoriei neachitate la termen(20000 euro)catre o persoana fizica,tribunalul a hotarat executare silita asupra bunurilor imobile. Bun imobil ... (vezi toată discuția)
Vanzare locuinta klaudya1974 klaudya1974 Buna ziua! Doresc sa stiu ce conditii si reguli sunt, din punct de vedere fiscal si juridic, la vanzarea locuintei. Mentionez ca sunt interesata de vanzarea ... (vezi toată discuția)
Participare licitatie apartament cu programul prima casa akyla akyla buna ziua, am postat aceasta intrebare si pe forumul cu executare silita dar nu stiu daca este postat corect, asa ca il voi posta si aici. Doresc sa ... (vezi toată discuția)