Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Scutire de la plata taxei de studiu

Buna ziua,

Nu stiu daca am incadrat subiectul in categoria potrivita, dar una mai buna nu am gasit. Urmeaza sa trec in anul III de facultate anul acesta si deja mi-am epuizat toti cei 3 ani de buget (dupa ce am mai facut un an la alta facultate). Sunt intre primii 5 studenti la specializarea aleasa si am beneficiat in fiecare din acesti doi ani de studiu la aceasta facultate de burse de studiu.
Ce posibilitati legale am sa evit plata taxei de studiu (3100RON) ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:36, 29 August 2012
Fiecare facultate are regulamentul sau de functionare , de aceea o audienta la decan ar fi bine venita si cred eu ca v-ar elucida mult mai repede si mult mai sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student strain cu domiciliul in romania nicolpr nicolpr Buna ziua, Sunt studentă in cadrul A.S.E., Bucureşti, cu statut actual de student în an universitar 2011-2012 înterupt pe caz medical. În iunie 2009 ... (vezi toată discuția)
Repetent an terminal -inavatamnt superior Mihai Mihaela Mihai Mihaela buna ziua! va rog sa-mi rasundeti daca se poate ramane repetent la o institutie de invatamant superior doar din cauza unui singur examen la care nu m-am ... (vezi toată discuția)
In proces cu facultatea GHEORGHE CARMEN GHEORGHE CARMEN AS DORI SA STIU DACA POT SA DAU FACULTATEA IN JUDECATA. ROG URGENT RASPUNS.:stunned: IN ANUL 2000, PENTRU CA IMI DOREAM FOARTE MULT SA STUDIEZ PSIHOLOGIA, AM ... (vezi toată discuția)