Vreau sa deschid un ONG si pentru aceasta activitate voi fi sponsorizata cu un CEC de depozit bancar trimis de o Banca din Cote d'Ivoire.Vreau sa stiu cum se procedeaza in astfel de cazuri?cum pot intra in posesia banilor?la ce banca sa ma adresez?
Multumesc anticipat!
Revin cu mai multe informatii daca e cazul.
Aveti grija sa nu fiti "folosita" si sa va treziti implicata in nu stiu ce scandal si sa constatati uimita ca la umbra ONG-ului respectiv se deruleaza nu stiu ce afaceri....
Si exista o diferenta intre sponsorizarea societatii si achitarea cheltuielilor cu constituirea ONG-ului, mai ales ca aceste cheltuieli sunt foarte mici.
Pai deaia vreau sfaturi ,sa pot preveni din timp asa ceva pentru ca nu vreau sa ma trezesc implicata in nu stiu ce porcarii fara cel putin sa banuiesc....mi-a cerut sa trimit un nr de cont unde sa trimita banii si am zis ca eu nu folosesc cont fiind plecata din tara,atunci mi-au propus un cec pe care mi l-au scanat si mi l-au trimis pe mail pentru a vedea ca nu este o gluma......nu am incredere deaia am cerut sfaturi si parerile dumneavoastra....si intrebarea era :daca primesc acest" cec prin curier special securizat" cum pot sti ca nu e un fals si cum pot sa ma feresc de a fi implicata in cine stie ce magarie financiara?
Rugati-l initial sa transmita prin banca numai suma necesara deschiderii ONG-ului, dupa care tot prin banca sa transmita sponsorizarea. Momentan aceasta nu este considerata o sponsorizare pentru ca acea entitate nu exista, nu ati infiintat nimic, atunci ce sa sponsorizeze?