avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Despre ore in Cim
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Despre ore in Cim

Legat de nr de ore lucrate de bucatari, care sunt 3: ei lucreaza 2 zile cu 2 zile libere, 10 ore/zi si nu depasesc cele 40 de ore /saptamana.Cum se trece in cim timpul de lucru?cate ore?evident ei lucreaza si sambetele,cum le vin erandul la tura,dar sporul de sambata cum se trece?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:57, 3 Septembrie 2012
In c.i.m. veti trece timp de munca - 8 ore/zi, inegal .. repartizarea facandu-se astfel :
I sapt : luni , marti - 10 ore.zi, miercuri, joi - liber, vineri, sambata - 10 ore.zi.
II- a sapt : duminica, luni - liber , marti, miercuri - 10 ore/zi , joi , vineri - liber, sambata , duminica - 10 ore/zi
etc. ... alternand doua zile lucrate cu doua zile libere ..

Sporul pentru munca in week-end il stabiliti prin negociere cu salariatul , el putand fi acordat fie in procent la salariul de baza , fie in cuantum fix.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ac aditional - 8 ore/zi inegal bubuxyz bubuxyz Este corecta formularea de mai jos pentru lucrul in ture: \"durata timpului de lucru va fi in medie de 8 ore/zi, inegal. Repartizarea programului de lucru ... (vezi toată discuția)
Liber pentru week-end lucrat Mickaelx Mickaelx Buna ziua, Am si eu nevoie de o lamurire pe care seful meu nu mi-o poate da si tututor ni se pare tare ciudat cum face programul. O sa detaliez putin ... (vezi toată discuția)
Ore muncite pe saptamana tulceanul tulceanul spuneti-mi ,va rog, cate ore muncite rezulta pe saptamana cand se efectuiaza astfel : luni=12 ore;miercuri= 12 ore; vineri = 12 ore ; sambata = 5 ore; ... (vezi toată discuția)