Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Sechestru asigurator

In 2008 mi-a fost aplicat un sechestru asigurator de catre un procuror pe 3 imobile in urma unei plangeri penale si a unei cereri formulata de X.
Suma solicitata de X in plangerea penala este de 50.000 Euro. Valoarea imobilelor este tripla.
Care este procedura prin care "depun" cei 50.000 Euro si obtin ridicarea sechestrului? Cum trebuie sa procedez?
Mentionez ca dosarul se plimba de 5 ani intre PROCURATURA CORNETU si IPJ ILFOV :stunned:
NU ma intereseaza actiunea penala intentata de X, vreau doar sa stiu cum ridic acel sechestru asigurator . Prefer sa am sechestrati 50.000 Euro in locul a 3 imobile cu o valoare tripla....

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!!!
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 21:56, 5 Septembrie 2012
Cred ca ar trebui sa faceti cerere catre procuror mentionand ca solicitati inlocuirea sechestrului asigurator de pe cele 3 imobile cu sechestru asupra unei sume ce o va stabili procurorul si pe care o veti consemna pe numele dvs la dispozitia parchetului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurător pe o sumă mai mare decât prejudiciul. cum pot recupera diferența? soare1 soare1 Procuratura pune sechestru pe5000lei pentru un prejudiciu de 3450lei. Tribunalul mentine sechestrul , confisca 3450lei.Cum pot recupera diferenta de 1550 ?Am ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac sa mi recuperez banii pe 21 august 2009 s a facut o perchezitie la mine acasa deoarece fiul meu minor era acuzat de furt si talharie,la aceea perchezitie mi au fost cofiscate mai ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat de la executor - surpriza cu sechestru procuratura AlinCornea AlinCornea Ajutati-ma va rog , Povestea mea. Am cumparat in anul 2010 un apartament la licitatie executor , apartament care era ipotecat la banca in 2006 - ( am uitat ... (vezi toată discuția)