avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de comodat

ce trebuie mentionat intr-un contract de comodat,intre o persoana fizica si o societate comerciala,pentru ca aceasta sa participe la cheltuielile de intretinere si utilitati?
cum se platesc aceastea de societate,in caz ca este posibil asa ceva?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 10:00, 23 Ianuarie 2009
Da se poate plati de catre societate celtuielile de intretinere, dar eu va sfatuiesc sa-l face sub forma autentica unde veti preciza clar platile care trebuiesc facute de catre societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat blu_angel blu_angel firma are sediul intr-un ap. cu doua camere pe baza unui contract de comodat incheiat la notariat. in acel contract nu se specifica clar obligatiile firmei ... (vezi toată discuția)
As vrea sa imi infiintez un pfa, doar ca nu am o proprietate. Bogdan1444 Bogdan1444 Buna ziua, As vrea sa imi infiintez un pfa, doar ca nu am o proprietate. Pot infiinta un contract de comoditate intre mine si o persoana fizica fara ca eu sa ... (vezi toată discuția)
Plata facturi prin firma ypo ypo Avem un srl. cu doi asociati :sot-sotie,sediul firmei este apartamentul in care locuim si pe care suntem proprietari 50%sotul,50%sotia,nu am depus contract de ... (vezi toată discuția)