avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

La 1 Septembrie am fost chemat in biroul patronului unde am fost anunțat ca de la aceasta data intru 11 zile in concediu timp in care sa-mi caut un alt loc de munca. După o săptămâna mi-am găsit un alt loc de munca unde am fost angajat cu data de 21.09. M-am dus la vechiul loc de munca sa solicit lichidarea si închiderea contractului de munca si au spus ca nu mai am nimic luat si contractul de munca o sa îl închidă cind vor ei . Daca nu mi-au închis contractul inseamna ca eu figurez pe statul de plata pina in momentul cind vor decide ei sa-l închidă nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:49, 4 Octombrie 2012
art.8 H.G. 500/2011
(3) La solicitarea scrisa a salariatului sau a unui fost salariat angajatorul este obligat sa ii elibereze acestuia:
a) copii ale documentelor existente in dosarul personal;

Fostul agajator trebuie sa va inmaneze un exemplat al deciziei de incetare a CIM.Solicitati acest lucru in scris angajatorului.Nu aveti cum sa mai figurati pe statul de plata al societatii..:)
Din pacate, raspunsul pe care l-ati primit se incadreaza in tipologia clasica a angajatorului roman pe care-l doare la..bip de legislatia din tara asta..trist..Dvs va puteti vedea linistit de activitatea la actualul job...nu-i cazul sa mai priviti inapoi.:)
Atunci pina la ce data ar trebui sa primesc drepturile salariale pentru ca nu mi se pare corect după ce ca te da afara ca pe o cirpa după mulți ani vechime sa nu ți se dea măcar aceste drepturi mentionez ca nici acum eu nu am contractul de munca închis .
Odata cu lichidarea lunii septembrie, ar trebui sa primiti si ultimul salariu.
De unde stiti ca nu aveti contracul de munca inchis?
Pentru ca am fost vineri si am întrebat si au spus ca îl închid săptămâna viitoare
Poti sa mergi in paralel cu doua contracte de munca avind acelasi program?

Alte discuții în legătură

Carte de munca eva_alexa29 eva_alexa29 Buna ziua! Am o problema cu cartea mea de munca.. mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca incepand cu data de 7 septembrie 2009, in contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract de munca little_J little_J Buna ziua! Am depus o cerere la angajator in vederea incheierii contractului de munca in perioada de proba, conform legislatiei, dar nu am primit nici o ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa conc. indemnizatie copil - unitate lichidata mihu03gaby mihu03gaby Buna ziua, ma numesc Ghiurutan Mihaela si am nevoie de un sfat. Eu sunt in concediu de crestere copil pana maine, maine implineste copilull 2 ani, iar ... (vezi toată discuția)