La 1 Septembrie am fost chemat in biroul patronului unde am fost anunțat ca de la aceasta data intru 11 zile in concediu timp in care sa-mi caut un alt loc de munca. După o săptămâna mi-am găsit un alt loc de munca unde am fost angajat cu data de 21.09. M-am dus la vechiul loc de munca sa solicit lichidarea si închiderea contractului de munca si au spus ca nu mai am nimic luat si contractul de munca o sa îl închidă cind vor ei . Daca nu mi-au închis contractul inseamna ca eu figurez pe statul de plata pina in momentul cind vor decide ei sa-l închidă nu?
art.8 H.G. 500/2011
(3) La solicitarea scrisa a salariatului sau a unui fost salariat angajatorul este obligat sa ii elibereze acestuia:
a) copii ale documentelor existente in dosarul personal;
Fostul agajator trebuie sa va inmaneze un exemplat al deciziei de incetare a CIM.Solicitati acest lucru in scris angajatorului.Nu aveti cum sa mai figurati pe statul de plata al societatii..:)
Din pacate, raspunsul pe care l-ati primit se incadreaza in tipologia clasica a angajatorului roman pe care-l doare la..bip de legislatia din tara asta..trist..Dvs va puteti vedea linistit de activitatea la actualul job...nu-i cazul sa mai priviti inapoi.:)
Atunci pina la ce data ar trebui sa primesc drepturile salariale pentru ca nu mi se pare corect după ce ca te da afara ca pe o cirpa după mulți ani vechime sa nu ți se dea măcar aceste drepturi mentionez ca nici acum eu nu am contractul de munca închis .
Carte de munca
eva_alexa29
Buna ziua!
Am o problema cu cartea mea de munca.. mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca incepand cu data de 7 septembrie 2009, in contractul de munca ... (vezi toată discuția)