Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

executare cu probleme

ce pot face daca debitorul a luat credite si a ridicat si banii din banca, iar executorul nu a facut nimic in acest sens?am inteles ca executorul trebuia sa blocheze conturile in banci prin adrese la acestea inca de acum 2 ani de la inceperea executarii.ce mai pot face acum?ma intorc impotriva executorului?
Cel mai recent răspuns: katy6859 , utilizator 11:27, 1 Octombrie 2012
V-ati uitat in dosarul de executare sa vedeti exact ce acte de executare si ce nu au afost efectuate in dosarul respectiv? Ca poate s-au efectuat actele de executare necesare insa debitorul este insolvabil.
da, am tot dosarul trimis de executor si nu exista asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa poprire executor ContSters56278 ContSters56278 ce posibilitati legale ? am la indemana sa -l fac pe executor sa popreasca contul debitorului meu?Pot sa cer in scris sa popreasca contul debit ? Dosarul este ... (vezi toată discuția)
Refuz ridicare poprire rozmin rozmin Buna ziua! Am si eu o problema, in care sper ca ma puteti ajuta. In luna decembrie 2007, societatea mea a primit o adresa prin care eram instiintati ca ... (vezi toată discuția)
Executare tert poprit glukas glukas Buna Ziua! Sunt administratorul unei firme, tert poprit pe un dosar al unui angajat. Problema este ca m-am trezit cu conturile blocate pentru intraga suma ... (vezi toată discuția)