avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cor ocupatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cor ocupatie

Buna seara !
As vrea sa pun o intrebare daca se poate:
Vreau sa angajez pe cineva care sa se ocupe de un service auto care sa aiba urmatoarele responsabilitati :
- intocmire dosare daune,
- aprovizionare si gestionare piese auto,
- intocmire devize de lucrari si emitere facturi.
Mentionez ca nu are studii superiare in domeniu, doar atestat in electrotehnica, electromecanica tehnologica , masini si aparate electrice.
Ce ocupatie din codul cor i-as putea trece in revisal ?
Va rog daca se poate un raspuns cat mai urgent.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 2 Octombrie 2012
Cam greu sa gasiti un cod COR pentru astfel de atributii ... ceea ce doriti dvs este prevazut in 3 c oduri COR ...

care ar fi acestea daca imi pute-ti spune, mentionez ca salarul de incadrare sa fie pana in 1200 ron
431103 Operator devize

432101 Gestionar depozit

241248 Inspector de specialitate daune

333104 Agent cumparari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari in legatura cu autorizatie proiectare instalatii electrice, sanitare, termice , hvac. rbogdangabriel rbogdangabriel Buna ziua , Am terminat facultatea de Electromecanica si vreau sa fac proiecte DTAC pentru instalatii ( electrice , termice , sanitare, hvac ). Conform ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre fisa postului si cod cor Roxana1980 Roxana1980 Buna ziua, Am urmatoarea situatie la locul de munca: sunt incadrata cu cod COR Functionar Administrativ (studii medii) iar in fisa postului mi se cer studii ... (vezi toată discuția)
Fisa post mecanis auto DEVI DEVI BUNA ZIUA,VA ROG SA MA AJUTATI DIN NOU INTR-O PROBLEMA,AM NEVOIE DE FISA POSTULUI PENTRU MECANIC AUTO,VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU INTELEGERE.O ZI BUNA VA ... (vezi toată discuția)