avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura intirziata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura intirziata

Ce se mai poate face, daca factura pentru o achizitie intracomunitara facuta pe septembrie a sosit, odata cu livrarea, prea tirziu pentru a putea depune declaratia fiscala necesara in timp util, respectiv pina in 5 octombrie? Cu stima
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 10:18, 9 Octombrie 2012
Puteti obtine avertisment.
cum se procedeaza
Mergeti cu declaratia 092 (pt schimbarea perioadei fiscale de la trimestru la luna) la ghiseu si avertismetul se va emite pe loc.

Nu se acorda avertisment daca aveti datori restante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 092 rocky2009 rocky2009 Buna ziua, am o problema legata de declaratia 092, in sensul ca am un client care in luna noiembrie a facut o vanzare de servicii intracomunitare ( a fost ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitar kerekesmargo kerekesmargo ca achizitia intracomunitar de servicii se schimba perioada fiscala de la trimestru la luna (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare lilianaelena40 lilianaelena40 Am o societate comerciala infiintata in luna septembrie.Pe parcursul lunii octombrie se va inscrie atat ca platitor de tva cat si in ROI.mentionez ca ... (vezi toată discuția)