Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caracterizare de la ultimul loc de munca

Sunt in somaj si am nevoie de o caracterizare de la ultimul angajator . Va rog sa-mi spuneti com trebuie sa procedez. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: justice123 , utilizator 00:00, 10 Octombrie 2012
Pur si simplu depuneti la fostul angajator o cerere in acest sens.
Doar o nota. Fiti fara grija despre ce urmeaza sa spun, fiindca nu conteaza in Romania ca recomandarile sunt ilegale, in fapt, pile. La orice loc de munca legal functioneaza: contractul individual de munca, regulamentul de ordine interioara, codul muncii, codul penal, civil s.a.m.d.

Nu exista nici un motiv ca sa existe "recomandari", in fapt, pile, sau tratament discriminatoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans chenzinal Daca din 10,11 zile lucratoare cam cat ar fi perioada pt avans, nu au fost lucrate decat 3 sau 4, pentru a se acorda salariatului un procent pt acestea ... (vezi toată discuția)
Probatoriul se depune in dublu exemplar la litigii de munca? justice123 justice123 In litigiu de munca, unde sarcina probatoriului revine angajatorului (nu e vorba de acelasi proces, am unul si-n civil), este obligatoriu depunerea ... (vezi toată discuția)
Dilema w0lfshad3 w0lfshad3 Sunt concediat disciplinar pe nedrept, fiind o inscenare penala (pentru care sunt deja in litigiu de munca si i-am atacat in penal). Am ocazia sa ma ... (vezi toată discuția)