avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Retetele compensate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Retetele compensate

Buna ziua,
am o problema legata de retetele compensate cu 90% pentru medicamente ,care se acorda pensionarilor cu venituri mai mici de 700 de lei.
Daca pensia + dobanda (ce o primesc in urma unui depozit la banca) nu depasesc suma de 700 lei lunar, beneficiez de retete compensate cu 90%, conform HG nr.680/2009 ?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Inregistrare la casa de sanatate, pensie mai mica de 700 lei II_Maria II_Maria Bună ziua, Cu o pensie mai mică de 700ron, care sunt facilitatile in ceea ce priveste retetele medicale? Mentionez ca in baza de date a Casei este ... (vezi toată discuția)
Legislatie eliberare medicamente compensate elenamm elenamm Buna ziua! Am o situatie in familie pentru care incerc sa gasesc o solutie. Mama mea are o pensie de 560 ron /luna si beneficieaza de medicamente compensate ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate handicap Lungu Constantin Lungu Constantin Am fost cu sotia la medicul de familie si a refuzat sa-i mai elibereze reteta compensata 100% conform certificatului de handicap permanent, pe motiv ca a ... (vezi toată discuția)