Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

neachitare daune auto

Solicit ajutorul Dvs intr-o problema. Acum cateva luni am avut un accident unde nu eram vinovat si asigurarea celuilat sofer mi-a reparat masina. Acum dupa 6 luni am primit o instiintare de la service ca asigurarea nu a achitat toata suma si trebuie sa platesc eu diferenta. Ce pasi pot urma in acest caz, deoarece nu mi se pare corect ca eu, soferul nevinovat sa platesc reparatia. Impotriva cui sa m aindrept?
Cel mai recent răspuns: GRECU | GORDE - Avocati , Avocat 13:01, 11 Octombrie 2012

1. Verificati de ce asiguratorul nu a achitat in intregime contravaloarea reparatiior - nu recunoaste suma/reparatiile sau refuza cu rea credinta sa plateasca?
2. Transmiteti un raspuns scris service-ului in care aratati ca asiguratorul RCA are obligatia sa plateasca reparatiile respectiv persoana vinovata de producerea accidentului;
3. Daca service-ul continua procedura si va da in judecata - solicitati chemarea in garantie a persoanei vinovate de producerea accidentului si a asiguratorului sau.
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2012
GRECU | GORDE - Avocati, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe cine chem in judecata? ddo ddo Intr-un accident de circulatie, fara victime, autoturismul meu proprietate personala a fost avariat. Am incheiat o constatare amiabila de accident, masina mi-a ... (vezi toată discuția)
Intervenient fortat intr-un proces dintre doua societati de asigurare, la cererea societatii reclamante sorin_c1 sorin_c1 Buna seara, Cu ceva timp in urma am primit o citatie, pentru a ma prezenta la un proces dintre doua societati de asigurare, in calitate de intervenient ... (vezi toată discuția)