Solicit ajutorul Dvs intr-o problema. Acum cateva luni am avut un accident unde nu eram vinovat si asigurarea celuilat sofer mi-a reparat masina. Acum dupa 6 luni am primit o instiintare de la service ca asigurarea nu a achitat toata suma si trebuie sa platesc eu diferenta. Ce pasi pot urma in acest caz, deoarece nu mi se pare corect ca eu, soferul nevinovat sa platesc reparatia. Impotriva cui sa m aindrept?
1. Verificati de ce asiguratorul nu a achitat in intregime contravaloarea reparatiior - nu recunoaste suma/reparatiile sau refuza cu rea credinta sa plateasca?
2. Transmiteti un raspuns scris service-ului in care aratati ca asiguratorul RCA are obligatia sa plateasca reparatiile respectiv persoana vinovata de producerea accidentului;
3. Daca service-ul continua procedura si va da in judecata - solicitati chemarea in garantie a persoanei vinovate de producerea accidentului si a asiguratorului sau.
Pe cine chem in judecata?
ddo
Intr-un accident de circulatie, fara victime, autoturismul meu proprietate personala a fost avariat. Am incheiat o constatare amiabila de accident, masina mi-a ... (vezi toată discuția)