Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pe cine chem in judecata?

Intr-un accident de circulatie, fara victime, autoturismul meu proprietate personala a fost avariat. Am incheiat o constatare amiabila de accident, masina mi-a fost reparata, iar reparatia a fost achitata de catre asiguratorul RCA a pers vinovate de producerea accidentului.
Doresc sa cer acum si contravaloarea lipsei de folosinta a masinii pe perioada cat aceasta s-a aflat in reparatii.
Pe cine chem in judecata????
1) pe cel vinovat de producerea accidentului;
2) pe asiguratorul RCA;
3) pe amandoi?
Cel mai recent răspuns: ddo , utilizator 22:15, 2 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident, daune minore, constat amiabil. Îmi pot repara mașina înainte de programarea pentru constatarea daunelor? dieter-adrian dieter-adrian Buna ziua. In weekend am avut un mic accident,tamponare. Mergeam in coloana,cel din fata mea a franat brusc,incercand sa evite alta masina care a semnalizat ... (vezi toată discuția)
Polita rca - licenta taxi lukeluk lukeluk Buna ziua. Am avut un accident in care eu am fost vinovat. Am intrat cu masina in spatele unui taximetru. Am fost la societatea unde am RCA-ul si s-a ... (vezi toată discuția)
Dosar daune constatare amiabila tiby83 tiby83 Salut, Am cateva nelamuriri in legatura cu dosarul de daune deschis in urma constatului amiabil. Am fost implicat intr-un accident usor soldat doar cu ... (vezi toată discuția)