Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de proba

buna ziua,am semnat cu firma x ctr pe perioada de proba 30 de zile pe functia de agent vanzari insa functia este pe full time,salariu spus la interviu mi s-a zis ca il voi primii oricum si m-au rugat sa se faca un ctr cu doar 4 ore pe zi,respectiv salariu f mic pt a nu mai plati ei taxe si impozite la stat.acum cand a venit ziua salariului sa mi se dea intreg cauta diferite tertipuri de a nu mi se da fiind si singura dintre proaspetii angajati care are o luna intreaga muncita.specific faptul ca nu am avut obligatia de a sta la birou pt ca nu exista asa ceva neavand nici conditiile minime pentru a putea lucra si am convenit sa lucrez de acasa prezentandu-ma de cateva ori pe saptamana cand le aduceam contracte etc.desi am fost in perioada de proba am avut activitate insa ei cauta acum motive si dau vina unul pe altul pentru ceva ce nu s-a zis(informatiile de la interviu etc).ce as putea sa fac ?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 11 Octombrie 2012
Cam greu sa recuperati ceva ce nu este prevazut in c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca o discriminare? iris75 iris75 Buna ziua, Am o problema legata de jobul actual;o descriere scurta:acum 5 luni de zile am inceput sa fac dializa,dupa concediu medical m-am reintors la ... (vezi toată discuția)
900 net - part time, 4 ore. - cat este salariul complet? fergus fergus E vorba, de fapt, de un loc de munca de 8 ore, pentru care abia, abia s-a stabilit salariul net de 900 lei - fiind, cica, o asa zisa \"perioada de ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare TeodoraRaluca TeodoraRaluca Buna ziua, ma intereseaza daca in conditiile actualului cod al muncii exista posibilitatea incheierii unui contract de colaborare concomitent perioadei de ... (vezi toată discuția)