avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

daca am ratat termenul limita pentru depunerea cererii de admitere a creantei, mai am vreo sansa sa-mi inscriu totusi creanta in tabelul preliminar?!:(
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 13:09, 17 Octombrie 2012
puteti face cerere de repunere in termen, pentru motive temeinice
Buna ziua,

desi teoretic lucrurile sunt inchise pentru dvs, in practica, in mai multe randuri am depus astfel de cereri peste termen care au fost inscrise. Puteti incerca.

Av. Costi Boncu
au fost inscrise pur si simplu cu o declaratie de creanta normala, fara a specifica alte prevederi legale speciale sau vreo contestatie si ati avut aceleasi drepturi ca si ceilalti creditori?!
Buna ziua,

exact - cerere simpla ca si cand ati fi inca in termen.

Av. Costi Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru pe o contestatie freddy&as freddy&as m-am inscris la masa credala a societatii aflate in insolventa cu creante salariale ,am platit taxa de 120lei+0,3 lei tb. judiciar.Taxa trebuia achitata ? Daca ... (vezi toată discuția)
Nedepunere la dosarul cauzei a tabelului preliminar otilia13 otilia13 Buna ziua, S-a facut o greseala in sensul nedepunerii contestatiei la tabelul preliminar in termen, neavand cunostinta de faptul neadmiterii creantei ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca tabelul creantelor? mdcc mdcc Va rog frumos sa ma ajutati intr-o speta,cum pot ataca creantele inscrise in tabelul creditorilor daca acestea nu sunt adevarate?(detin inscrisuri in sensul ... (vezi toată discuția)