avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social pentru mama care nu lucreaza
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social pentru mama care nu lucreaza

Varog sa-mi spuneti daca pot beneficia de vreun ajutor social, in cazul in care nu lucrez. Sunt mama a 2 copii, ultimul fiind nascut in aug 2012. sotul meu lucreaza dar are 1 an de lucru abia in martie 2013. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:26, 19 Octombrie 2012
1. Intrati pe
[ link extern ]
si gasiti toate explicatiile necesare.

2. Ce scrie acolo este valabil pentru toate primariile din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social lili_soaca lili_soaca Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de ajutor social si de ajutorul pentru sustinerea familie? Mentionez ca pina in luna decembrie am ... (vezi toată discuția)
Pot sa primesc o pensie daca n-am lucrat, sunt bolnava de plamani adinamatesan adinamatesan buna ziua am 32 ani am 2 copii si am ajutor social si mia u spus sa fac zile la primarie si nu pot obosesc am avut gaura in plamani tbc plumonie pot ... (vezi toată discuția)
Am copil mic, ce ajutoare am dreptul sa solicit? predicelancuta predicelancuta Buna ziua,am o fetita de de 2 luni pentru care primesc decat alocatia de 200 de lei,deoarece nu am putut intra in prenatal din cauza ca nu am avut fix 12 ... (vezi toată discuția)