avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot sa primesc o pensie daca n-am lucrat, sunt bolnava ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot sa primesc o pensie daca n-am lucrat, sunt bolnava de plamani

buna ziua am 32 ani am 2 copii si am ajutor social si mia u spus sa fac zile la primarie si nu pot obosesc am avut gaura in plamani tbc plumonie pot beneficia de un ajutor de plamani ca nu mai a mi da ajutor social daca nu fac zile
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:11, 23 Ianuarie 2015
puteti sa imi dati un raspuns varog frumos sau sa ma invatati ce sa fac varog am mai vazut un caz ca al meu
1. Daca nu ati lucrat nici o zi in viata dvs. nu puteti beneficia de nici un fel de pensie.

2. Cititi pe:
[ link extern ]
si ce scrie acolo este general valabil pentrt toate primariile din tara.
poate un ajutor de boala pe baza de tbc as putea beneficia
Cautati pe Internet o ONG care va poate ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa obtin pensia de urmas ptr.mine TANTA48 TANTA48 Buna seara intamplator am gasit acest sait si consider ca este un mare avantaj.Sotul a murit de insuficienta cardio-respirator in urma unei arsuri,am ramas cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- ajutor social alexandrusilvia alexandrusilvia eu am sotul bolnav este inapt am 4 copii din care 3 sunt la liceu iar cea mica are 6 anieu nu lucrez iar cei de la primarie imi zic ca nu avem dreptul la un ... (vezi toată discuția)
Iesire bani din asociatie catre persoane fizice! dxt_morgan dxt_morgan Buna ziua, va rog foarte mult sa-mi explicati cum pot dona din ONG catre o persoana fizica care este in alta localitate ? Mi-a oferit toate detaliile, am ... (vezi toată discuția)