Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar neachitat

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti intr-o problema:
Am luat un credit de la banca si nu am mai putut plati ratele. Credit cu buletinul.
Acum mi-a venit acasa de la un Birou Executor Judecatoresc o:
INSTIINTARE

care in esenta suna asa: ,,s-a solicitat infiintarea popririi asupra asupra drepturilor banesti pe care le primiti, precum si a disponibilitatilor aflate in conturi la banci pana la concurenta sumei ..."

Eu inteleg ca ma vor executa silit doar pe drepturile banesti intrucat mi-a venit si poprire pe salariu dar va intreb daca dupa acest lucru ei mai pot face si o alta executare asupra bunurilor sau mi se va opri din salariu pana la final?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 22:49, 22 Octombrie 2012
Se poate face executarea oricaror bunuri mobile si imobile, a veniturilor prezente si viitoare, a disponibilitatilor din conturi. In speta insa, tinand cont ca este, presupun, un imprumut pe o valoare mica, daca se indestuleaza din poprirea pe salar, s-ar putea sa se multumeasca cu asta. Nu ii obliga, insa, nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu credit banca andra35 andra35 Cum pot rezolva un litigiu cu banca privind intarzierea platii ratelor bancare tinand cont ca numai am aceleasi venituri ,deoarece numai lucrez in acelasi loc ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu ordin de propire iulya15 iulya15 buna ziua,ieri am primit la posta o instintare de la un executor bancar prin care ma instinta ca banca la care am o datorie de 5000 euro,a facut solicitare de ... (vezi toată discuția)
Ce poate face o banca firma de recuperari creante in cazul executarii silite? nick20pub nick20pub Buna ziua, Imi cer scuze ca postez din nou, prima data am selectat gresit categoria. Nu reusesc sa sterg primul post asadar postez din nou in categoria ... (vezi toată discuția)