avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit venit arenda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit venit arenda

buna ziua, va rog fumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns:am incheiat anul acesta pe 15 sept.2012 un contract de arenda pentru o suprafata de 1, 23 ha in care se stipuleaza ca se acorda 700 kg.grau /ha.Doresc sa stiu daca am obligatia inregistrarii la D.G.F.P Buzau a contractului de arenda, termenul si daca sant scutit de la impozit pe venit fiind persoana cu handicap accentuat ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:35, 24 Octombrie 2012
Vedeti ce e trecut in contractul de arenda referitor la cine plateste impozitul pe venitul din arenda.
Daca arendasul se obliga sa va retina, sa declare si sa plateasca el impozitul, atunci dumneavoastra nu mai declarati nimic la finante, nici contractul si nici veniturile incasate ulterior.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de arenda intre doua persoane fizice AlinaMarinFlorea AlinaMarinFlorea Buna ziua, as dorii sa stiu daca pot face un contract de arenda doua persoane fizice.Trebuie neaparat sa ai firma ca sa poti lua in arenda pamant?Ar exista ... (vezi toată discuția)
Impozitarea veniturilor din arenda codrina.ama codrina.ama Va rog sa-mi spuneti daca prevederile art. 83 si 62 din Codul fiscal, cu privire la impozitarea veniturilor obtinute din arendarea terenurilor agricole se ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale ale arendatorului nicolaeelena nicolaeelena am arendat un teren agricol de 4 ha si pentru anul agricol 2011-2012 am primit suma de 600 lei/ha . ce obligatii fiscale am privind declararea si plata ... (vezi toată discuția)