avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contestatie decizie de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contestatie decizie de pensie

N u sunt multumit de cuantunul pensiei stabilite pentru limita de varsta , am anexat toate actele necesare calculului pensiei la dosar si daca fac contestatie se va recalcula tot pe baza acelorasi acte? Consider ca nu au fost luate in consideratie toate sporurile avute(indemnizatia de conducere, salariul de merit, gradatia de merit, spor de zona, dirigentie si altele). Este necesar doar sa depun contestatia in termen de 30 de zile de la primirea deciziei personal sau prin posta?
Cel mai recent răspuns: dariad , utilizator 17:13, 16 Noiembrie 2012
1. De unde stiti ca nu au fost luate in calcul sumele de care vorbiti?

2. - Faceti o contestati catre Comisia Centrala de Contestatii a Casei Nationale de Pensii Publice.
- Contestatia o depuneti la Casa de Pensii si ea va fi trimisa la CCC a CNPP.
..Multumesc pentru raspuns. Cred ca nu au fost luate in considerare facand comparatie cu pensia sotiei care este mai mica cu doar 150 de lei, intre noi fiind diferente de salarizare mai mari pe parcursul anilor. Voi face contestatie.
Pensia depinde de stagiul complet de cotizare.La dv.punctajul realizat s-a impartit la 35 de ani ,pe cand la sotie sub 30 de ani,depinde de data nasterii.
Puteti merge la Casa de Pensii sa cereti si buletinul de calcul al pensiei. Puteti merge si in audienta, pana sa faceti contestatie, sa intrebati daca au fost luate in calcul toate adeverintele. In buletinul de calcul veti vedea absolut totul si veti putea compara punctajele anuale ale sotiei cu cele ale dumneavoastra, plus altele.
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2012
dariad, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul transa vechime in invatamant ana500 ana500 Buna ziua . :help: Va roooog muuult sa ma ajutati si pe mine in lamurirea catorva aspecte :-/: 1. - [u]Este vorba de calculul transei de vechime in ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie pentru limita de varsta cocos44 cocos44 Buna seara ! -sunt pensionar de limita de varsta din anul 2004; -acum,in luna iulie 2011,printrun concurs de imprejurari,am intra in posesia Buletinului de ... (vezi toată discuția)
Doua decizii de pensie care se contrazic marinescuion marinescuion Buna ziua! Mi- a fost recalculata pensia dupa ce am mai lucrat un an. Mi s-a dat o pensie mai mica si nu mai mare asa cum presupuneam. Se pare ca s-a gresit ... (vezi toată discuția)