avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aprobare intepare teava gaz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aprobare intepare teava gaz

Din punct de vedere legal cine are voie sa dea aprobare pentru inteparea in teava de gaz de pe casa scarii?Primul care a pus gaz sau poate oricine care-i intepat?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:42, 9 Noiembrie 2012
Acordul trebuie dat de furnizorul de utilitati si de catre asociatie de proprietari avand in vedere ca este instalatie parte comuna
Acordul trebuie dat de proprietarul acelei instalatii. Proprietar al instalatiei de gaz poate fi un singur proprietar, mai multi proprietari sau toti proprietari prin asociatia de proprietari.
Pentru cei care intocmesc proiectul de bransare a unui nou consumator si obtin acordul de bransare de la furnizor, nu are importanta cine da acordul ca si "proprietar al coloanei". Asa ca poate sa dea acordul oricare din cei bransati deja legal si care au devenit astfel si ei proprietari ai coloanei. Cei bransati deja trebuie sa se inteleaga intre ei si sa-si recupereze treptat o parte din cheltuiala facuta pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

conectare fara acord la conducta de gaz arakys arakys Buna ziua! Vecinul de etaj si-a montat centrala termica de apartament. Nu s-a conectat direct la conducta comuna de gaz de pe casa scarii, a preferat sa se ... (vezi toată discuția)
Problema cu acordul proprietarilor coloanei de gaze.... StefanStelian StefanStelian Am hotarat de curand sa fac demersurile necesare pentru bransarea la coloana de gaze din scara blocului in vederea montarii unei centrale de ... (vezi toată discuția)
Legea privind bransamentul la gaze la bl cu 8 etaje postelnicu_elena2000 postelnicu_elena2000 buna ziua presedinte de asociatie de proprietari am dori sa ne bransam la conducta de gaze care este la et 7 eu locuiesc la et 8 intrebarea este daca este ... (vezi toată discuția)