astazi 15.11.2012 ma aflam cu autoturismul personal si ma indreptam spre casa in bragadiru la capatl troleului 96 mai precis in intersectia cu sens giratoriu trecea un pieton iam acordat prioritate ma aflam pe banda 1 iar din stanga mea mai veneau 2 pietoni iar eu nu am mai asteptat k nu erau ink in trecere si am plecat un p[olitist ma oprit mia zis k permisul mil retine eu ce puteam sa fac bani nu aveam la mine in momentul acela k dk aveam 50 lei sau 100 lei scapam dar nu ma lasat sa ma duc 10 minute pana aksa in fine am tot sunat lumea sa ma ajute si am gasit intrun final si tot nu a vrut
Asta este akum astept si eu un raspuns dk o fi bine sa fac o contestatie dar problema este k la mine este a 2a oara cand este retinut si nu stiu ce sa fac va multumesc mult.
Va rugam frumos sa nu mai folositi limbajul tip messenger si poate folositi macar putin semnele de punctuatie. Credeti-ma este mai bine pentru cititori.
Cu privire la situatie expusa de dumneavoastra aveti dreptul sa contestati sanctiunea aplicata, instanta va aprecia si va dispune in consecinta.