avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1528 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare contract de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare contract de vanzare

am un teren arabil achizitionat in 2004 cu contract de vanzare cumparare prin notar dar nu am facut cadastru si inscriere in cartea funciara la vremea respectiva, acum propietarul care mia vandut mie a mau vandut si catre altcineva iar acela a inscriz deja in cartea funciara, as mai putea anula contractul celui care a inscris in cartea funciara
Cel mai recent răspuns: caciulatu , utilizator 16:02, 16 Noiembrie 2012
Nu l-ati inscris in CF, dar nici la rolul fiscal al primariei respective?
Puteti sa il actionati in judecata pe cel ce vi l-a vandut, si functie de probele administrate instanta va decide care titlui este valabil . Inscrierea in cartea funciara pe un titlu obtinut pe cai ilegale se radiaza.
La primarie este inscris, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren vandut de 2 ori Ginasoare Ginasoare Am cumparat un teren extravilan prin hotarare judecatoreasca , la judecatorie mi sa cerut sa depun certificat de sarcini de la Cadastru si Publicitate ... (vezi toată discuția)
Intabulare notariala LiviuNeaguIon LiviuNeaguIon Buna seara! Tatal meu impreuna cu unchiul meu au vandut 2 loturi invecinate, mostenite de la tatal lor (bunicul meu) unei rude in anul 2001. Toate bune, ... (vezi toată discuția)
Impozit imobil alex_biblos72 alex_biblos72 nu am platit impozitul pe apartament de 5 ani si s-a trecut primaria la cf ! asta inseamna ca nu mai sunt propietat ? (vezi toată discuția)