Precizati concret cum "s-a trecut primaria la cf"
Apartamentul este de la ANL?
In situatia in care ati acumulat debite ,care au intrat in urmarirea autoritatii fiscale,autoritatea pentru a se asigura de recuperarea debitului,a notificat la OCPI titlul executoriu
AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE FISCALA siDGFP SECT 5 au emis TITLU ESECUTORIU pe creanta datorata impozit . Dupa aceea OFICIUL DE CADASTRU SI PUBLOCITATE IMOB au emis o INCHEIERE in care DISPUNE in sensul ca ADMITE inscrierea dreptului de PRIVILEGIU asupra imob in cartea funciara in favoarea primariei CU SARCINI PRIVILEGIUL STATULUI PT CREANTA. NU AM DOBINDI PROP de la ANL DE LA PERS FIZICA. INTREBARE; MAI SUNT PROPIETAR? MULTUMESC!
La Oficiul de cadastru s-a inscris privilegiul creditorului, deci nu puteti greva de nici un fel de sarcini acest apartament si nu il puteti vinde. In cazul Dvs. privilegiul este inscris la judecatorie si de aceea apare in cartea funciara.
Privilegiu
MicaCris
Suntem o asociatie de proprietari si avem un restantier pe care l-am dat in judecata , s-a emis o hotarare. Am dori pentru a ne asigura mai bine sa instituim ... (vezi toată discuția)