Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

lucrare disertatie

Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu o bibliografie pt urmatoarea tema de disertatie la sisteme contabile:" Analiza diferentelor nationale prinvind limbajul si practica in sfera contabilitatii".
Lucrarea ar trebui sa fie structurata astfel:
1. Contextul international al contabilitatii
2. diferente nationale privind limbajul contabil
3. diferente nationale privind practica in sfera contabilitatii
4 Concluzii, rolul convergentei
Va multumesc pt intelegere!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:03, 7 Decembrie 2012
Bibliografia in vederea pregatirii lucrarii de disertatie trebuie sa va fie pusa la dispozitie de profesor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta contabilitate razvantessc razvantessc Buna ziua! Am lucrarea de licenta \"Analiza diferentelor nationale privind limbajul si practica in sfera contabilitatii\" si inca nu m-am lamurit la ce se ... (vezi toată discuția)
Lector si formator fpt buzau fpt buzau va rog sa ma ajutati cu 2 modele de fisa de post: pentru lector curs si formator de instruire practica. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Am nevoie de niste sfaturi... celina celina Salut ! Am de redactat o lucrare cu tema [b]"Rezolutiunea conventionala. Pactele comisorii. Avantaje si dezavantaje ale sistemului dualist de organizare ... (vezi toată discuția)