avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie saivan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie saivan

Vecinul meu a inceput sa construiasca in gradina lui un saivan (precizez ca el nu locuieste acolo) Intrebarea mea este daca ceea ce face este legal? am intrebat si persoana de la primarie care se ocupa cu avizul de constructii si mi-a zis ca nu are asa ceva. In consecinta rugamintea mea este sa imi spuneti daca este legal sa construiasca acel saivan in gradina si cui ma pot adresa, si in baza carei legi nu ar avea acest drept? Nu m-ar deranja daca si-ar face depozit de utilaje cum are acasa unde locuieste sau orice altceva dar mirosul de la 100 de oi nu va fi usor de suportat fiindca mai avem vecinii care au pe campul din spatele casei si totusi se simte. Va multumesc si va doresc o zi insorita
Ioana Ciotea

Alte discuții în legătură

Legislatie privind cresterea animalelor in zone rezidentiale Laura_BV Laura_BV Locuiesc intr-un orasel care nu este resedinta de judet, intr-un cartier de case. Eu si vecinul meu am impartit un lot de 1000mp, fiecaruia dintre noi ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre constructii uXenavY uXenavY Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema care ma depaseste si ma streseaza la maxim.Pe scurt ,acum cativa ani am cumparat o casa si jumatate din terenul ... (vezi toată discuția)
Perturbarea linistii publice cris87 cris87 buna ziua, Am o problema cu vecinii . de curand m-am mutat inapoi la tara intr-un sat aproape de Bucuresti insa nu imi pot gasii linistea mult cautata. in ... (vezi toată discuția)