avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CUM SE PROCEDEAZA ?
Discuție deschisă în Executare silită

CUM SE PROCEDEAZA ?

Intr-o speta de Legea 18/91 instanta de fond a dat castig de cauza petentului dar nu a dat cheltuielile de judecata respectiv onorarul expertului topocadastral. Petentul a facut recus pentru cheltuieli iar sentinta a fost urmatoarea
20/11/2012 Modifică sentinţa
Solutie: Admite recursul declarat de reclamanţii R. C.-A., R. A.-G. şi R. M.-Ge., împotriva sentinţei civile nr. 616/14 martie 2012 a Judecătoriei ...... Modifică, în parte, sentinţa, recurată în sensul că obligă pârâţii L.Ge., Comisia locală de aplicare a Lg. 18/91 .... şi Comisia judeţeană ...... pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor, să achite reclamanţilor suma de 900 lei, cheltuieli de judecată. Dispune restituirea sumei de 171 lei, achitată cu titlu de taxă de timbru, conform chitanţei MH nr. 37938/17 noiembrie 2011(fila 65 ds. fond). Menţine restul dispoziţiilor sentinţei necontrare prezentei. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţa publică din 20 noiembrie 2012.

Intrebarea este daca ma pot indrepta impotriva Comisiei locale prin primar pentru ca vreau sa iau banii primarului, care nu a pierdut pana acum nici un proces in 8 ani de mandat.
Restituirea sumei de 171 ron platita ca taxa de timbru de unde trebuie sa o solicit ?
Executorul judecatoresc POATE lua aceasta executare ?

Cel mai recent răspuns: Pitesti , utilizator 22:44, 21 Noiembrie 2012
Conform hotararii instantei de judecata,aveti dreptul sa executati comisia judecteana
ynocentta a scris:

Conform hotararii instantei de judecata,aveti dreptul sa executati comisia judecteana

Ma confrunt cu aceeasi problema. Intrebarea este "se poate executa Comisia judeteana de fond funciar" pentru ca raspunsul acesteia la solicitatea mea a fost ca aceasta nu are buget propriu si ca instanta GRESIT a dat aceasta sentinta, in sensul ca doar comisia locala trebuia sa plateasca cheltuielile de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare hotarare apel declarat de cjp mehedinti, de toata jena rududoo rududoo Apelul depus de Casa de pensii MH s-a judecat la Curtea de apel Craiova, apelul fiind respins ca nefondat. Astazi am primit Hotararea redactata si am ramas ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la politia rutiera Livia Costescu Livia Costescu Am castigat un proces impotriva Politiei Rutiere. Solutia irevocabila arata in felul urmator: “Admite plangerea contraventionala formulata de petentul ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991a fondului funciar-sentinta civila ramasa definitiva si irevocabila care nu este pusa in aplicare de primaria unei comune ... panteraadi panteraadi Cauza civila-Plangere pe art.11 ,alin.4 din Legea 18/1991 a Fondului Funciar,parti in cauza au fost petentul ,Primaria-Comisia Locala de aplic. a Legii18/1991 ... (vezi toată discuția)