avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Tigari - ce cantitate se pot trimite prin colet in ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Tigari - ce cantitate se pot trimite prin colet in strainatate?

Am o intrebare:am mai multi prieteni plecati in strainatate si majoritatea ma roaga sa le trimit tigari din Romania...am inteles ca la o singura pers pe luna pot trimite 40pachete...dar daca vreau sa trimit la mai multi prieteni in aceeasi luna cate 40 la fiecare nam sa probleme cu legea ????
Astept rasp mersi mult
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:09, 22 Noiembrie 2012
Nu stiu de unde ati inteles ca puteti trimite 40 de pachete, reglementarea este pentru cei care intra in tara cu tigari:
[ link extern ]

Daca vreti sa expediati mai mult de 50 de tigari intr-un colet (nu zambiti, asta scrie in Regulamentul (CEE) nr. 1186/2009 al Consiliului din 16 noiembrie 2009 de instituire a unui regim comunitar de scutiri de taxe vamale) trebuie sa platiti taxe vamale.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe (vamale,tva, etc) pentru cumparaturi online de pe siteuri din sua lawfull lawfull Buna Stie cineva care sunt actele normative aplicabile in cazul cumpararii de bunuri din magazine online aflate in SUA ? Va rog doar cineva care chiar ... (vezi toată discuția)
Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda vama vasilicaciortan vasilicaciortan Buna ziua, Eu impreuna cu parintii mei am trecut pe la punctul de frontiera Portile de Fier 1 avand in posesia noastra in total 18 pachete de tigari din ... (vezi toată discuția)